Verzending op dezelfde dag *
%Volumekorting tot 15% *
3 jaar garantie *
Reeds meer dan 1.500.000 klanten *
Aanmelden of registreren | Klantenservice | Help

Bestelling binnen 3 uur 35 minuten:
We versturen uw pakket vandaag nog

TonerPartner blijft in bedrijf!

Wij blijven verzenden
Hoge hygiënestandaard in ons magazijn
Snelle verzending

Modelselectie - Selecteer een fabrikant

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

Geld besparen door compatibele toners en inktcartridges

Toner is een zeer fijn poeder dat uit 5 tot 30 µm grote deeltjes bestaat en zich door de kleine deeltjesgrootte als een vloeistof gedraagt en daarbij zelfs vloeibare eigenschappen vertoont. Kunsthars, pigmenten, elektriseerbare metaaloxiden en hulpstoffen zijn de belangrijkste componenten.

Als merkcompatibele tonercartridges worden tonerproducten genoemd, die met behoud van alle kwaliteitskenmerken en -normen worden gefabriceerd. Deze toners en trommeleenheden zijn compatibel met al uw kantoorapparatuur (laserprinters, 4 in 1 multifunctionele apparaten, faxeenheden) en besparen dankzij voordelige massaproductie fabricagekosten. Zij doen niet onder voor de originele voorbeelden, kunnen bij de gebruikelijke zelfde kwaliteit moeiteloos worden vervangen en bieden 3 jaar fabrieksgarantie voor een maximale klantentevredenheid. Ze worden voortdurend verbeterd, aangepast aan de populaire merkproducten en leveren daarbij nog voordelen voor het dagelijkse gebruik.

Modelselectie

Kies om te beginnen eerst de fabrikant, vervolgens de serie en ten slotte het model waarvoor u een product wilt vinden.

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten

U kunt daarom zowel compatibele tonercartridges als ook  compatibele drum-kits (tonertrommeleenheden) met uw apparaten gebruiken.
De goedkopere, compatibele tonerproducten werken betrouwbaar en veroorzaken geen beschadigingen aan uw originele apparaten, omdat ze dezelfde constructiekenmerken hebben als de originele tonerproducten.
Meestal overtreffen ze daarbij de originele cartridges wat betreft spaarzaamheid en het maximale aantal af te drukken pagina's. Het resultaat is een perfect, foutloos printresultaat, dat geen verschillen met de merkcartridges vertoont. Tonerspatten zijn zelfs onder een vergrootglas niet zichtbaar en de hogere output van afdrukbare pagina's overtuigt vooral gebruikers die hun printkosten altijd in het oog moeten houden ​​en die per maand met een hoog afdrukvolume te maken hebben.

Laat u leiden door de "groene balk" in onze shop ...

De groene balk markeert compatibele tonerproducten in de shop.

Laat u zich door onze shop leiden en let daarbij op de groene balk. Zodra u uw gewenste tonerproduct hebt geselecteerd, ziet u aan de hand van de groene balk of voor uw printer een  compatibele tonerproduct beschikbaar is.

U zult de geschikte compatibele artikelen voor bijna alle printers vinden en bij uw aankoop tot 95% besparen.

Bespaar tot 95%.

Koop voordelige, compatibele tonercartridges die door de groene balk getoond worden.
Bespaar daarbij tot 95 % vergeleken met originele toner door de groene balk te volgen en hierdoor voor onze merkcompatibele producten te kiezen.
Vanaf nu bent u niet meer aangewezen op de originele producten en krijgt u desondanks eersteklas fabricagekwaliteit tegen een lage prijs tot uw maximale tevredenheid.
Betaal niet langer de octrooivergoedingen en de naam van de fabrikant op het product, maar geniet van de onklopbare economische voordelen van compatibele tonerproducten.

3 jaar garantie op compatibele producten

Bij ons zijn tot nu toe geen gevallen bekend waarbij printers werden beschadigd door de compatibele producten. Ook na maandenlange drukpauzes drogen de cartridges niet uit. Indien u desondanks niet tevreden bent, zullen wij zonder veel vragen uw gekochte product snel omwisselen. Gebruik hiervoor ons retourformulier in het deel klantenservice. Bedenk dat voor iedere compatibele toner een garantie van 3 jaar bestaat. Deze slimme producten zullen ook u overtuigen en voldoen aan uw servicevereisten.

100 % printvermogen, voortdurende kwaliteitscontroles

Om de hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen staan wij voortdurend in contact met de fabrikanten van compatibele producten. We voeren regelmatig controles uit en garanderen u een uitstekend product. Compatibele toners worden door de stichting Warentest eveneens positief beoordeeld. Vooral eindapparaten met zeer hoge printvolumes worden voorzien van onze compatibele toners die feilloos en betrouwbaar werken. Het printvermogen wordt u dus 100 % gegarandeerd, hetgeen voor een effectieve workflow in uw werkomgeving zorgt.

Milieuvriendelijk

Door de aankoop van compatibele cartridges helpt u de productie van milieubelastende, niet hervulbare tonercartridges te verminderen. Dit soort verouderde toners moet speciaal worden afgevoerd, omdat ze worden beschouwd als gevaarlijk afval. Verminder de belasting van onze natuur en handel toekomstgericht. Milieuvriendelijke toners zijn baanbrekend, besparen u tegelijkertijd geld en de vervelende wachttijden en transportroutes bij het opnieuw vullen van uw oude toners vallen volledig weg. Lever een kleine bijdrage aan het milieu, vermijdt giftig afval en werk actief aan de bescherming van het milieu.

TONERPARTNER
Klantbeoordelingen
UITMUNTEND
4,91/5,00
7.000
Beoordelingen
„Ook een klein extra apparaat dat je niet vaak gebruikt (compatibele toneropvangbak), is via voorkeuze makkelijk te vinden in het menu.“

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Trusted Shop

Veilig kopen zonder risico
met geld-terug-garantie

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Gratis verzending

in België vanaf € 99 bestelwaarde. Anders slechts € 7,90 verzendkosten

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 17:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Kopen op rekening

Zakelijke klanten betalen eenvoudig en gemakkelijk op rekening

%
Tot 95% besparen

door compatibele producten tot 95% besparen bij 100% drukkwaliteit

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

Kwantumkorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking