Bestel binnen de volgende 6 uren 04 min.

Voor verzending, gegarandeerd op de volgende werkdag.

Ontdek meer dan 12.000 artikelen voor uw dagelijkse toner- en inktbehoeften!

Belgiës grote toner- en inktspecialist

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten  

Over ons

Sinds onze oprichting in 1993 zijn wij een van de grootste online retailers in België op het gebied van toners  en inktpatronen en stellen wij met succes normen in termen van kwaliteit, prijs-kwaliteitsverhouding en logistieke efficiency. TonerPartner levert dagelijks kantoorbenodigdheden aan eindgebruikers en vakhandelaars - als België grote toner  en printertoebehoren specialist werden we ook meerdere malen bekroond.

TonerPartner - competentie bij toner en inkt


Onze uitgesproken passie is printertoebehoren - met al zijn spannende facetten. In meer dan 20 jaar konden we ons ontwikkelen tot gerenommeerde specialist voor toners en inkten voor uiteenlopende printsystemen, onze expertise voortdurend uitbreiden en een efficiënte onlinehandel opbouwen. Uw behoeften staan hierbij op de voorgrond, want uw tevredenheid is onze benchmark.

Ons doel: eersteklas producten en comfortabele dienstverlening


We zien onszelf niet alleen als onlineshop die u als onze business partner de mogelijkheid biedt om eenvoudig en comfortabel de juiste inktpatroon of tonercartridge voor uw apparatuur te vinden en te bestellen. De aantrekkelijke en duidelijke keuze aan printertoebehoren is voor ons vanzelfsprekend, alleen zo waren wij in de afgelopen 20 jaar in staat ons op de markt te vestigen en meer dan een miljoen tevreden klanten voor ons te winnen. Dit vertrouwen willen wij belonen door u met een competente telefoon- en klantenservice terzijde te staan als u niet zeker bent of technische vragen hebt. Naast de onlinehandel kunt u onze website gebruiken om vele interessante details rondom inkt, toner en inktcartridges van de fabrikanten te weten te komen. Hebt u problemen met uw kantoortechnologie - bij ons vindt u handleidingen en de meldpunten van verschillende merken, wij zijn immers uw partner voor alles wat met printen te maken heeft.
 

Onze visie Printen in hoogste kwaliteit tegen de beste prijs


Ons uitgangspunt is dat printen in hoge kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Uiteraard bieden wij ook alle merkproducten op het gebied van de toners en inkt tegen betaalbare prijzen, dat is uiteindelijk onze kerncompetentie. U zult echter bij het selecteren van de producten merken dat we compatibele alternatieven voorstellen en deze groen markeren. Waarom doen we dat als we daardoor minder omzet hebben? Onze bedrijfsfilosofie is altijd consequent gericht op duurzaamheid, enerzijds op de langdurige en constructieve samenwerking met onze partners en anderzijds op het zorgvuldige en zuinige gebruik van de verschillende natuurlijke hulpbronnen. Dus dragen wij er zorg voor om refilltoner en goedkope alternatieve refillinkt  in ons assortiment te hebben, die vanzelfsprekend kwalitatief geen nadelen in het gebruik met zich meebrengen. We zijn ons ervan bewust dat de verandering weg van de merkproducenten zorgen en angsten over de kwaliteit en de technische problemen met zich meebrengen - neem dan direct contact met ons op, ons gemotiveerde team zal u uitgebreid en deskundig advies geven.
 

Onze toepassing: konsekwent kwaliteitsbeheer en directe dialoog


Uw tevredenheid met ons aanbod is de garantie voor ons succes, daar bouwen wij op. Wij willen u niet alleen betrouwbaar en snel voorzien van hoogwaardige en toch betaalbare producten, onze aanspraken gaan veel verder. Als uw partner beschouwen wij ons als dienstverlener die u bij alle vragen op het gebied van printen terzijde staat. Met uitgebreide informatie, authentieke getuigenissen en regelmatige blogartikelen nodigen wij u uit om rechtstreeks aan de kwaliteitsborging in ons bedrijf deel te nemen. Laat het ons weten als we iets kunnen verbeteren of optimaliseren, als we voor u belangrijke thema's moeten oppakken of ons erin verdiepen. We weten hoe belangrijk de betrouwbaarheid en kwaliteit van printtechnologie is voor de goede werking zowel in de zakelijke als in de particuliere sector en stellen u onze expertise en onze jarenlange ervaring ter beschikking - als uw TonerPartner.

 

TonerPartner in bewegende beelden


 


 

Ons logistiekcentrum


 

Das TonerPartner Logistikzentrum
Das TonerPartner Logistikzentrum
Das TonerPartner Logistikzentrum
Das TonerPartner Logistikzentrum
Das TonerPartner Logistikzentrum


Wij bieden u:

 
 • Jarenlange ervaring, sinds 1993 - Altijd ten voordele van onze klanten.

 • TonerPartner.de biedt een uitgebreid en niet te evenaren assortiment op het gebied van toners en inkt.

 • Een complete service, die aan uw specifieke behoeften en wensen voldoet, is voor u beschikbaar.

 • Levering binnen 24 h zonder extra kosten. Artikelen in voorraad die u bij ons tot 17:00 uur bestelt, worden nog dezelfde dag verzonden en zijn meestal de volgende werkdag bij u. De verzending gebeurt dagelijks van maandag tot inclusief zaterdag 14:00 uur.
  Vanaf 99 € goederenwaarde gratis levering.

 • U bespaart bij ons tot 80%.

 • 3 jaar garantie op alle toners.

 • Het omruilen gaat snel en ongecompliceerd. Bovendien hebt u een “geld-terug-garantie”.

 • U bent niet verplicht zich te registreren. U hebt de keuze en bestelt als gast.

 • Wij houden ons aan wat we zeggen. Onze klanten zijn belangrijk voor ons: We hebben geen call-center, maar een echte telefonische klantenservice ter plaatse, die bekend is met onze producten en die onze klanten adviseert.

Uw feedback is voor ons belangrijk!

Wilt ook u ons uw mening laten weten? Hebt u voorstellen voor verbetering? Stuur dan een bericht naar: klantenservice@tonerpartner.be. Uw feedback helpt ons nog beter te worden en is zeer welkom!

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Kosteneffective verzending

in België slechts 7,90 € verzendkosten

%

Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Trusted Shop

Veilig kopen zonder risico met geld-terug-garantie

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 17:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Kopen op rekening

Zakelijke klanten betalen eenvoudig en gemakkelijk op rekening

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking