Bestel binnen de volgende 7 uren 57 min.

Voor verzending, gegarandeerd op de volgende werkdag.

Ontdek meer dan 12.000 artikelen voor uw dagelijkse toner- en inktbehoeften!

Belgiës grote toner- en inktspecialist

Fabrikant niet in de lijst? Hier vindt u meer fabrikanten  

Waarom hebben al meer dan 1.500.000 klanten bij ons gekocht?

Meer dan 25 jaar ervaring

Jarenlange ervaring &
competentie sinds 1993

Kosteneffective verzending

in België slechts 7,90 € verzendkosten

%

Tot 80% besparen

door compatibele producten tot 80% besparen bij 100% drukkwaliteit

Trusted Shop

Veilig kopen zonder risico met geld-terug-garantie

Verzending op dezelfde dag

bij bestelling van voorraad tot 17:00 uur (ma-vr, za tot 14:00 uur)

Ruime keuze

uit printercartridges, printertoebehoren voor uw printer

3 jaar garantie

Wij bieden u 3 jaar garantie op alle producten aan

Kopen op rekening

Zakelijke klanten betalen eenvoudig en gemakkelijk op rekening

Volumekorting tot 15%

2 dezelfde compatibele producten = 10% korting
4 dezelfde compatibele producten = 15% korting

Toner en inktcartridges bij TonerPartner.be

Bij TonerPartner.be vindt u alle benodigdheden voor het printen: Inktcartridges voordelig origineel, gerecycleerd en compatibel voor laserprinters en inkjetprinters van alle fabrikanten; inktlinten, trommels en ander printertoebehoren alsook veel informatie over printerfabrikanten, printermodellen en tips om inkt en toner te sparen.

Wij bieden u toner, tonercartridges, inkt, inktpatronen voor: laserprinters, inkjetprinters, kopieerapparaten, faxapparaten enz.

Veel van onze artikelen hebben wij in volgende varianten

Origineel:
van de fabrikant van uw printer

Compatibel:
Brandnieuw van andere fabrikanten speciaal voor uw printermodel gefabriceerd.
Met compatibele producten dalen uw kosten en niet de drukkwaliteit!

Recycling:
Professioneel door andere fabrikanten opgewerkte en nieuw gevulde tonercartridges en inktpatronen.
Met recyclingproducten dalen uw kosten en niet de drukkwaliteit!

Gemakkelijk bestellen!

Gratis levering vanaf 99,00 EUR bruto goederenwaarde in België

Leveringsservice:
De verzending van artikelen in voorraad gebeurt bij bestelling tot 16:00 uur nog op dezelfde dag, anders de volgende dag.

Reclamaties:
In geval van reclamatie kunt u het reclamatieformulier in de shop invullen. Wij zullen dan per omgaande contact met u opnemen.
Meer informatie in onze productbeschrijvingen

Milieuvriendelijke en voordelige inktcartridges voor printers, kopieerapparaten en faxapparaten

TonerPartner.be biedt u een uitgebreid assortiment aan printertoebehoren en verbruiksartikelen voor alle laserprinters, inkjetprinters en andere kantoorapparaten tegen voordelige prijzen. Selecteer daarvoor in onze Toner Shop de fabrikant en het apparaat en u ziet in een oogopslag alle voor dat apparaat beschikbare inktcartridges van originele fabrikanten, als recyclingtoner of compatibele inktpatronen. Zo kunt u voor elk apparaat een directe toner-prijsvergelijking maken en goedkoop een inktcartridge vinden. Koop voor bijna alle laserprinters gerecycleerde inktcartridges en doe daarbij nog iets voor het milieu Verder vindt u in onze Printer FAQ nuttige en actuele informatie voor het vervangen van toner, over goedkope printers en moderne printtechnologie.

Totale service bij toneraankoop

Enorme keuze:
Voordelige inktcartridges voor ruim 100 kantoorapparaten-fabrikanten zijn in onze Tonershop te vinden. Niet alleen voor alle actuele modellen, maar ook voor kopieerapparaten, printers en faxapparaten van oudere generaties.

Gemakkelijk online bestellen:
Gewoon de fabrikant selecteren en daarna uw apparaat - meteen kunt u alle inktcartridges gunstig vergelijken en kiezen.

Kwaliteitsgarantie:
Wij garanderen voor al onze producten hoogste kwaliteit, onafgezien of het om originele inktcartridges, compatibele inktpatronen of recyclingtoner gaat.

Verzendkosten besparen:
Vanaf een bestelwaarde van 99,00 € leveren wij uw inktpatronen, tonercartridges gratis! Anders slechts € 4,90 verzendkosten.

Levering binnen 24 uur:
Bij bestelling tot 16:00 uur gebeurt de verzending nog op dezelfde dag, anders de volgende werkdag.

Veilige betalingsvarianten:
Of u nu als particulier of als ondernemer bij ons inktcartridges wilt kopen, we bieden verschillende beveiligde betaalmogelijkheden aan.

Nuttige informatie:
Bij ons vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over zuinig printen, de juiste printer voor elke toepassing of over het vervangen van inkt en toner.

Printertoebehoren van TonerPartner.be

Originele inktcartridges, tonercartridges, inktlinten, fixeereenheden, trommels en accessoires vindt u voor alle printers, fax- en kopieerapparaten altijd op de eerste plaats en tegen faire prijzen.

Compatibele inktpatronen als voordelig alternatief voor originele producten bieden we als nieuw vervaardigde artikelen ook van andere fabrikanten voor bijna alle inkjetprinters aan. In onze inktshop kunt u uw printkosten enorm verlagen - bij gelijkblijvende printkwaliteit. Compatibele producten worden vaak ook aangepast aan de software van de specifieke printer, zodat u alle voordelen - bijvoorbeeld de indicatie van het niveau van de cartridges bij het printen - kunt blijven gebruiken. Hetzelfde geldt in nog hogere mate voor onze gerecycleerde producten.

Recycling toner is niet alleen goedkoop, maar ook milieuvriendelijk, omdat tonercartridges niet afgedankt worden en er geen nieuwe voor geproduceerd moeten worden. Daarvoor vullen wij vakkundig gerecycleerde originele cartridges met de juiste toner; en die gaan bijna net zo lang mee als nieuwe.

De top-10 printerfabrikanten

De grootste fabrikanten van printers bieden niet alleen een breed scala aan printers en andere kantoorapparatuur, maar ook altijd de juiste inktcartridges. Bij Tonerpartner.de vindt u echter voor bijna alle fabrikanten en apparaten goedkope inktcartridges in compatibele en gerecycleerde vorm. Een korte kennismaking met de oorsprong van de printergiganten.

Hewlett Packard /HP
De in 1939 in een garage in het huidige Silicon Valley opgerichte Amerikaanse onderneming heeft zich tot een wereldwijd toonaangevende IT-onderneming ontwikkeld. Het bedrijf voorziet de wereld niet alleen van printers, kopieer- en faxapparaten, maar ook van de modernste communicatie- en computertechnologie.

Brother
De grootste fabrikant van laserprinters, inkjetprinters, kopieerapparaten, faxen en labelapparaten begon zijn wereldwijde succes meer dan 100 jaar geleden in Japan met de reparatie van naaimachines en schrijfmachines, die ook nu nog steeds worden geproduceerd.

Canon
Als succesvol fabrikant van cameratechnologie is Canon vooral op het gebied van foto- en kleurenprinttechnologie bijzonder sterk vertegenwoordigd. Het assortiment van het in 1933 in Japan opgerichte bedrijf gaat van kleine draagbare kleurenprinters tot printers van groot formaat voor de productie.

Kyocera
Het in 1959 in Japan opgerichte bedrijf is zeer veelzijdig vertegenwoordigd, niet alleen op het gebied van kantoortechnologie, maar het produceert ook camera's, keukenapparatuur, fijn keramiek, horloges en zonne-installaties.

Samsung
De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung bestrijkt inmiddels bijna het gehele scala van elektronica voor communicatie en entertainment. Maar behalve tv's, smartphones of camera's ontwikkelt het ook zeer succesvol printers, faxen en multifunctionele apparaten.

Epson
Kort na de oprichting produceerde Epson in 1968 's werelds kleinste printer en ook momenteel is het bedrijf marktleider op het gebied van mobiele printers. Maar ook printers van groot formaat, projectoren en POS-systemen behoren tot het assortiment.

Lexmark
Pas in 1991 opgericht en meteen een van de meest succesvolle Amerikaanse printerfabrikanten - dit succes is bij Lexmark gebaseerd op de ontwikkeling van speciale toekomstgerichte printertechnologieën, die het printen met laser- en inkjetprinters goedkoper en sneller maakten.

OKI

De in 1881 in Japan opgerichte onderneming telt tegenwoordig tot de wereldwijd belangrijkste ondernemingen in de communicatie- en informatietechnologie. Oki produceert veel printingsolutions voor het zakelijke segment en is sinds 2003 de enige fabrikant die voor zijn apparaten een garantie van 3 jaar geeft.

Ricoh
Ricoh kantoorapparaten zijn al sinds de jaren 50 zeer begeerd. Ook vandaag nog biedt het Japanse bedrijf zeer veelzijdige oplossingen voor de gehele kantoortechnologie, van printers, kopieerapparaten, faxen en multifunctionele apparaten tot productieprinters.

Xerox
Het bedrijf Xerox geldt als uitvinder van de xerografie, een voorloper van de hedendaagse laserprinttechnologie. Reeds in 1949 ontwikkelde Xerox het eerste fotokopieerapparaat en vormde zo de basis voor een nieuw tijdperk in de kantoortechnologie, die ook vandaag nog kenmerkend is voor het bedrijf.

Tip: Alle vermelde namen en handelsmerken zijn geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.
De op onze website vermelde handelsmerken worden uitsluitend gebruikt om producten te beschrijven.
Brutoprijzen zijn incl. BTW, excl. verzendkosten en zijn vetgedrukt. De minimumhoeveelheidstoeslag van €2,90 is niet van toepassing op bestellingen van meer dan €15.
1 * geldt slechts voor voorraad | * Bereiken zijn gegevens van de fabrikanten bij ca. 5% dekking